ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΙΧΤΙΟΥ
Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας

Τον επικαιροποιημένο του εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας διαθέτει από 29-06-2021 το Δημοτικό σχ. Φιχτίου!

Ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού σχολείου Φιχτίου, συντάχθηκε τον Ιούνιο του 2021 με εισήγηση της Διευθύντριας της Σχολικής Μονάδας και με τη συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου Διδασκόντων, αντιπροσώπων των μελών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς και την Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Επιπλέον ο κανονισμός εγκρίνεται για το σχ. έτος 2020-21 από τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου αρμοδιότητας του Σχολείου και από τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας. Από το σχολικό έτος 2020-21 και εφεξής, κάθε σχολική μονάδα οφείλει να έχει εγκεκριμένο Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας, ένα σύνολο όρων και κανόνων που αποτελούν προϋποθέσεις για να πραγματοποιείται ανενόχλητα, μεθοδικά και αποτελεσματικά το έργο του σχολείου (αριθμ.13423/ΓΔ4/04-02-2021 (ΦΕΚ 491 Β΄) Υ. Α.

Ο Εσωτερικός Κανονισμός επικαιροποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, μέσω της προβλεπόμενης από το νόμο συμμετοχικής διαδικασίας και κοινοποιείται στα μέλη της Σχολικής Κοινότητας στην έναρξη του σχολικού έτους. Ενημερωθείτε για το περιεχόμενο του Κανονισμού του Σχολείου ή κατεβάστε τον χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Εσωτερικός Κανονισμός Δ. Σχ. Φιχτίου