Επιμόρφωση εκπαιδευτικών Δημοτικού σχ. Φιχτίου στην ESA
Επιμόρφωση εκπαιδευτικών Δημοτικού σχ. Φιχτίου στην ESA

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών Δημοτικού σχ. Φιχτίου στην ESA


Η πρωτοβουλία Teach with Space της ESA προσφέρει πληθώρα διαφορετικών δραστηριοτήτων στην τάξη και πόρων που χρησιμοποιούν διαστημικά θέματα για την υποστήριξη της διδασκαλίας και της εκμάθησης των κλάδων STEM στην τάξη, σε επίπεδο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδεύσεις δασκάλων ESA Teach with Space συνοδεύουν και καθοδηγούν τους δασκάλους στη χρήση τέτοιων εμπνευσμένων και καινοτόμων δραστηριοτήτων στην τάξη.
Tην πρώτη μας ενημέρωση στα παραπάνω θέματα μας πρόσφερε ο καλός μας συνάδελφος, Διευθυντής του Δημοτικού σχ. Βυτίνας κ. Καρούντζος Γιάννης.

Την Παρασκευή 14/01/2022 η ομάδα Επιμόρφωσης του Δημοτικού σχ. Φιχτίου οργάνωσε την πρώτη επιμόρφωση του νέου σχ. έτους – τρίτη κατά σειρά για το σχ. έτος 2021-22- με θέμα τη χρήση δορυφόρων για τον εμπλουτισμό της διδακτικής των μαθημάτων, αλλά και της παρώθησης των μαθητών/τριών. Δύσκολο θέμα, αλλά πολύ κοντά στα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Καρούντζο Γιάννη για τη συνεργασία του και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που τολμούν να εκπαιδευτούν σε καινοτόμες διδακτικές.
Τις προσεχείς δράσεις της ESA βρίσκουμε εύκολα ακολουθώντας τη σελίδα στο facebook
• https://www.facebook.com/ESAEducation

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *