Ημιμαραθώνιος Δήμου Άργους – Μυκηνών 2023 . Συμμετοχή Δημοτικού Σχολείου Φιχτίων
Ημιμαραθώνιος Δήμου Άργους – Μυκηνών 2023 . Συμμετοχή Δημοτικού Σχολείου Φιχτίων

Ημιμαραθώνιος Δήμου Άργους – Μυκηνών 2023 . Συμμετοχή Δημοτικού Σχολείου Φιχτίων

Το σχολείο μας με αφορμή τον 15ο Αργειακό – Μυκηναϊκό Δρόμο 2023 που διοργανώνει ο Δήμος Άργους – Μυκηνών , το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός, ο Σύλλογος «Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας» & o Σ.Δ.Υ Αργολίδας θέλει να προσκαλέσει όλους τους μαθητές και τους γονείς τους να συμμετάσχουν.

Η συμμετοχή του σχολείου μας σε ένα τέτοιο γεγονός είναι πολύ σημαντική καθώς το αθλητικό δρώμενο περνάει μέσα από τα χωριά μας αναβιώνοντας πορείες που ήταν στην καθημερινότητα των προγόνων μας, αλλά λιγότερο γνωστές στα σημερινά παιδιά. Οι μαθητές των τάξεων Δ΄, Ε΄και Στ΄τάξης έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος μαζί με την συνοδεία των γονέων τους.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα παραλάβουν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα.

Συμμετοχή:
– Στον αγώνα των 21 χλμ. για να συμμετάσχει κάποιος Θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
– Στον αγώνα των 5χλμ. μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας με ατομική εγγραφή. *Τις εγγραφές πραγματοποιούν οι γονείς – κθδεμόνες.
Στον αγώνα του 1χλμ. μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ΄,Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης) Αργολίδας με ατομική εγγραφή.
*Τις εγγραφές πραγματοποιούν οι γονείς – κηδεμόνες. Κάτω των 10 ετών μόνο με συνοδεία του Γονέα/Κηδεμόνα

Διαδρομή αγώνα:
Τα 21χλμ. έχουν εκκίνηση την Πύλη των Λεόντων, περνάνε από το Μοναστηράκι -Παναγία Βαρσέκα, πριν το Τρίστρατο ( Μπαρντουβά) , Κουτσοπόδι, Αεροδρόμιο Άργους, διασταύρωση Σταθέικων , πρόποδες Λόφου Ασπίδας, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο και τερματισμός στην πλατεία του Άγ. Πέτρου.

Τα 5χλμ. έχουν εκκίνηση τον Λόφο Ασπίδας-Δειράδα στρίβετε δεξιά, στη διασταύρωση περιφερειακού αριστερά, πριν την είσοδο προς το κάστρο αριστερά βγαίνετε πρόποδες Πρ. Ηλία, Καραντζά, Γούναρη, Αρ. Θέατρο, Θεάτρου, Δαναού και τερματισμός στην πλατεία του Αγ. Πέτρου.

Το 1χλμ έχει εκκίνηση το Αρχαίο θέατρο Άργους, κατεβαίνει την Θεάτρου στροφή αριστερά στην Δαναού και τερματισμός στην πλατεία του Αγ. Πέτρου.

Πρόσκληση Συμμετοχής Σχολικών Μονάδων

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *